Sign up / Log in

Cariera și timpul personal devin parteneri pe termen lung.

Valorile în care credem

 

Să lucrezi la Raiffeisen Bank înseamnă sa fii alături de oameni care împartașesc aceeași viziune și aceeași pasiune pentru excelență, ca parte a unui grup international. Liderii noștri sunt recunoscuți pentru felul în care își susțin angajații și le însuflă pasiunea lor.

Colaborare

Împreună lucrăm mai eficient. Doar prin colaborare, comunicare și sprijin reciproc, vom obține rezultate mai bune.

Responsibilitate

Indiferent dacă lucrăm individual sau în echipă, ne asumăm deciziile și suntem răspunzători pentru rezultatele muncii noastre.

Învățare

Inovația rezultă din experimentare și aplicare, chiar și prin intermediul greșelilor. Învățarea și curiozitatea sunt cheia pentru a ne dezvolta și a progresa.

Proactivitatea

Încurajam inițiativa, proactivitatea, curajul și asumarea. Prin curaj și determinare, facem diferența, pentru ca pâna și un mic progres de azi va duce la un rezultat mare, mâine.

Roluri deschise

Cum te poți alătura echipei?   

1. Aplică!

Intra in sectiunea "Roluri deschise" si alege job-ul potrivit pentru tine.

2. Evaluare

Validăm candidatura ta și realizam o prima evaluare a potențialului tău, comparându-l cu cerințele postului.

3. Contactare telefonică

Vei fi contactat de catre unul din colegii nostri din echipa de recrutare pentru a programa un interviu cu managerul care angajează, via Teams. Scopul acestui interviu este de a-ți cunoaste mai bine experiența profesională și abilitațile și totodată, de a-ți oferi mai multe detalii despre rol.

 

 

4. Test de personalitate

Vei primi o invitație pe e-mail pentru a parcurge un teste de personalitate online, cu întrebări ce explorează abilități numerice, lingvistice și trăsături comportamentale.

5. Oferta de angajare

Vei primi o oferta formală de angajare, care va conține detalii despre poziție, salariu, beneficii și termenii și condițiile de angajare.

6. Referințe și background check

Cu acordul tau, vom contacta referințele oferite pentru a verifca informațiile furnizate și pentru a obține o perspectiva suplimentara asupra performanțelor și abilitaților tale.

7. Pre-boarding

Semnarea contractului de angajare, completarea formalităților administrative și pregatirea pentru prima zi de lucru.

8. Onboarding și dezvoltare

Odată ce ai început să lucrezi, vei participa la procesul de onboarding, care îți va permite să te familiarizezi cu compania, echipa și responsabilitățile tale.

De ce să vii în echipa noastră?

Ne pasă de bunastarea angajaților noștri: echilibrul dintre viața personală și munca este foarte important, astfel, am pregătit un pachet de beneficii flexibile pentru colegii noștri.

Platforma Benefit
Prețuim unicitatea fiecărui individ

Știm că fiecare dintre voi e special și are nevoi diferite, așa că oferim posibilitatea de a-ți adapta lunar pachetul de beneficii.

Descoperă Benefit
Mod de lucru hybrid și flexibil

De acasă, sau de la birou, întotdeauna flexibil.

Zile Libere
O carieră este un maraton, nu un sprint

Pauzele sunt absolut necesare, așa că, pentru ca angajații noștrii să își încarce bateriile, le oferim minimum 23 zile de vacanță.

Al 13-lea salariu

E simplu. La Raiffeisen credem că angajații merită o răsplată consistentă pentru anul petrecut cu noi, tocmai înainte de Crăciun.

Asigurare de viață

Ne preocupă să avem colegi care să scape de stresul problemelor medicale și să se concentreze pe a se recupera.

Bonus de performanță

Se acordă în conformitate cu politica băncii, daca realizezi obiectivele agreate împreună cu managerul echipei tale (doar pentru rolurile eligible).

Cantina la sediul Raiffeisen din București

Meniu gustos și variat în fiecare zi pentru un prânz delicios cu colegii.

Platforma Hive

Știm că vrei să fii tot mai bun, așa că am creat Hive. Toate informațiile si traingurile într-un singur loc, mereu la îndemână.

Descoperă mai multe
Close
Login
Close
Login as a company
Close
Two factor authentication
Close
Register as a candidate
Already have an account? .

Alternately you can

or
Close
Retrieve password
Close
Register as a recruiter
Already have an account? .
Close
Retrieve password