Sign up / Log in

Cariera și timpul personal devin parteneri pe termen lung, într-o relație

Raiffeisen Hive este noua noastră platformă integrată de învațare și dezvoltare.

Aici ai acces la o mulțime de resurse, îți poți construi trasee de învățare, îți planifici și urmarești obiectivele și planul de cariera și, nu în ultimul rând, poți oferi sau solicita feedback superiorului direct sau colegilor.

Hive este o soluție 100% digitală, cu ajutorul căreia vei fi tot timpul la curent cu ultimele noutați în materie de dezvoltare profesională și personală (cursuri clasice, webinarii sau elearning), vei avea acces la un calendar dinamic de evenimente la care te poți înscrie și vei primi recomandari, pe baza preferințelor tale. Tot aici, alături de managerul tau, îți vei putea crea și gestiona cu ușurința obiectivele și planul tău de dezvoltare, atât pentru rolul curent, cât și pentru opțiunile viitoare de cariera în Raiffeisen.

Instruire și dezvoltare

Hive facilitează procesul de instruire și dezvoltare a angajaților prin intermediul funcționalităților sale. Companiile pot crea și oferi cursuri, module de instruire și resurse educaționale pe platforma. Aceasta permite angajaților sa își dezvolte abilitățile și cunoștințele într-un mod structurat și accesibil.

Evaluare și feedback

Platforma Hive permite gestionarea procesului de evaluare a performanței angajaților și oferirea de feedback. Angajații pot stabili obiective clare, urmari progresul în atingerea acestora și oferi feedback continuu în timp real sau prin intermediul evaluarilor periodice. Angajații pot urmari și monitoriza propriile lor performanțe și progrese.

Recunoaștere și apreciere

Hive faciliteaza recunoașterea și aprecierea angajaților. Utilizăm platforma pentru a împartași realizări și succese, a acorda premii sau distincții virtuale și a crea un mediu în care angajații se simt valorizați și motivați.

Împărtășirea cunoștințelor

Platforma Hive promovează împartășirea cunoștințelor și colaborarea între angajați. Aceasta ofera funcționalități pentru partajarea informațiilor, crearea de grupuri de lucru și facilitarea comunicării și schimbului de idei. Angajații pot beneficia de experiența și expertiza colegilor lor și pot învața unii de la alții.

Monitorizarea performanței

Hive oferă instrumente pentru monitorizarea performanței individuale și a echipei. Companiile pot urmari indicatori cheie de performanță, pot genera rapoarte și analize pentru a evalua efciența și rezultatele. Aceasta permite identifcarea oportunităților de îmbunatățire și luarea de decizii bazate pe date.

Close
Login
Close
Login as a company
Close
Two factor authentication
Close
Register as a candidate
Already have an account? .

Alternately you can

or
Close
Retrieve password
Close
Register as a recruiter
Already have an account? .
Close
Retrieve password