Sign up / Log in

Cariera și timpul personal devin parteneri pe termen lung, într-o relație

La Raiffeisen, angajatul beneficiază de o gamă largă de oferte speciale, cuprinse toate în prima aplicație de beneficii flexible: Benefit. Vei putea alege dintr-o listă variată de beneficii: sănătate, asigurări, pensii, wellness/fitness, telecom & IT, hobby & vacanțe.

Acces ușor la beneficii

Platforma Benefit permite angajaților să aibă acces la toate beneficiile și avantajele oferite de companie într-un singur loc convenabil. Aceasta poate include planuri de asigurare medicală, asistență medicală, beneficii de concediu, planuri de economisire pentru pensie și multe altele.

Personalizare a beneficiilor

Platforma Benefit oferă angajațiilor posibilitatea de a-și personaliza setul de beneficii în funcție de nevoile și preferințele lor individuale. Angajații pot alege dintr-o gamă variata de opțiuni și pot selecta beneficiile care se potrivesc cel mai bine cu situația lor familială, stilul de viață și preferințele personale.

Informații și comunicare transparente

Platforma Benefit furnizează angajaților informații clare și transparente despre beneficiile lor. Aceasta poate include descrieri detaliate ale beneficiilor, documente explicative și instrumente de calcul pentru a înțelege mai bine valoarea și impactul acestora asupra salariului și avantajelor totale.

Flexibilitate și accesibilitate

Prin intermediul platformei Benefit, angajații pot accesa beneficiile și informațiile relevante oricând și de oriunde, folosind un computer, telefon sau tableta. Aceasta flexibilitate facilitează gestionarea beneficiilor într-un mod comod  și eficient.

Promovarea sănătății și bunăstării

Platforma Benefit poate include, de asemenea, programe și resurse pentru promovarea sănătății și bunăstarii angajaților. Aceasta poate cuprinde programe de sănătate și fitness, consultanță nutrițională, programe de gestionare a stresului și multe altele. Prin intermediul platformei, angajații pot accesa resurse care să îi ajute sa își mențina și îmbunătățească sănătatea și bunăstarea.

Economii și avantaje financiare

Platforma Benefit poate oferi, de asemenea, angajaților oportunita de economisire și avantaje financiare. Aceasta poate include planuri de economisire pentru pensie, opțiuni de investiții, programe de asistență financiara și reduceri exclusive la produse și servicii de la partenerii companiei.

Close
Login
Close
Login as a company
Close
Two factor authentication
Close
Register as a candidate
Already have an account? .

Alternately you can

or
Close
Retrieve password
Close
Register as a recruiter
Already have an account? .
Close
Retrieve password